Updates

Сабота во Ресторан МИР
02.11.2018 Резервирајте на време!!!📞
Ве очекуваме на одлична забава со групата ТИК-ТАК🎼🎤

Learn more

Драги посетители, Ресторан МИР работел секогаш професионално и неселективно, и ќе продолжи со таа практика на Ваше задоволство. Ви благодариме за поддршката и пријателството, Вашето присуство е наше задоволство !!!

Група Ѓердан

May 22, 2019 – May 29, 2019

Каков е планот за овој викенд???
Кај нас на репертоар е Група Ѓердан од Битола во Сабота на 25.05.2019,со почеток од 21.00 часот..Ве очекуваме со добра и пријтна атмосфера заедно со нас...Бидете и вие дел од оваа забава 🙂
Резервации: 075881163

Learn more

Повелете на традиционалните македонски специјалитети подготвени од врвните кулинарски мајстори ...

Book

Акустико Бенд 🎶🎶

30-Mar-2019 – 31-Mar-2019

Вашето присуство и забава се задолжителни

Ве очекуваме

Book

Пријатна вечер со Гоце и Горде !!!

Nov 17, 2018 – Nov 17, 2018

Ресторан МИР ве поканува на незаборавна забава Гоце & Горде Бенд ќе се погрижат за вас. 17.11.2018 САБОТА со почеток од 21:30ч.
Ве покануваме да бидите и вие дел од нас..
Квалитетното вино, ракија, мезе и да не се заборави нај вкусната скара. Музиката ќе бидат на располагање само за вас 🙂 🎼🎼🎼...

Read More

Testimonials

2 years ago
Excellent atmosphere, calm and out in nature. If you're open for a nice meal and beautiful surroundings I would recommend you visit this restaurant. Simply amazing
- Angela M
9 months ago
Very nice nature saraunding
- Nikolce K
2 years ago
Good
- Darko P

Contact Us

Contact

Call now
  • 075 538 011
  • 075 667 295

Address

Get directions
Prilepsko Ezero
Prilep 7500
North Macedonia

Business Hours

Mon:12:00 – 2:00 AM, 9:00 AM – 11:30 PM
Tue:9:00 AM – 11:30 PM
Wed:9:00 AM – 11:30 PM
Thu:9:00 AM – 11:30 PM
Fri:9:00 AM – 11:30 PM
Sat:9:00 AM – 12:00 AM
Sun:9:00 AM – 10:00 PM
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.